SANTA MARIA DIEMEN

SANTA MARIA DIEMEN Shoarma, pizza, roti en snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1263 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Santa Maria Diemen. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:02 Nette zaak heerlijk eten altijd schone keuken Kan het weten heb daar vroeger gewerkt als bezorger keuken hulp dit zijn eerlijke gasten als je probleem heb bel ze dan word het opgelost Nee eerlijke gasten daar in Diemen
18 jun 2022 om 9:28 Patatjes waren iets te krokant gebakken. Kip shoarma best droog wel Goed gekruid .
13 jun 2022 om 19:33 Was echt niet lekker!!! Slechtste swarma ever!!
9 jun 2022 om 23:19 Geen sambal met de kapsalon :(
6 jun 2022 om 21:13 Grote kapsalon shoarma besteld. Het formaat dat zij groot noemen is totaal niet groot. Oude friet was met verse friet gemengd. Ook waren de frietjes te tellen. Lachwekkend ook hoe weinig sla erop zat. Slechtste kapsalon dat ik gegeten heb.
4 jun 2022 om 21:11 Patat was niet lekker echt smerig kop op jongens dit ben ik niet gewend van jullie Schop die kok weg uit de keuken me shoarma rol was ook niet goed jammer want het is altijd goed eten bij hun
31 mei 2022 om 23:14 Good food. Lekker patat!
23 mei 2022 om 19:07 Snelle bezorging en eten was nog heet, top
7 mei 2022 om 10:09 Snel bezorgd , bedankt
24 apr 2022 om 19:56 Na 2 happen zo de prullebak in gepleurd.. heel goor
23 apr 2022 om 23:33 Als je dit leest, bestel hier niet. Slechtste frikandel speciaal ooit met 30 kg saus erop, totaal niet proportioneel. Nog nooit zo'n ranzige turkse pizza gehad, onder het olie, vrijwel niks erop. En ze flikken het zelfs om de friet te verneuken.
22 apr 2022 om 19:06 Good spareribs, food was hot, fries were fried properly and the sambal was delicious and delivery person was professional. 10/10