SANTA MARIA DIEMEN

SANTA MARIA DIEMEN Shoarma, pizza, roti en snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 802 beoordelingen
29 jan 2019 om 0:43 Top
15 jan 2019 om 22:01 Broodje shoarma was niet bijzonder.
4 jan 2019 om 19:27 Ongelooflijk snelle bezorging! Om 5 uur besteld en om kwart over 5 was het eten er al. We hebben altijd goede ervaringen met Santa Maria!
2 jan 2019 om 19:10 Doordat de bezorging zo lang duurde was patat klef en zacht
24 dec 2018 om 17:57 Broodje kipshoarma was kipfilet in tomatensaus? Ik zou adviseren geen kipshoarma te nemen.
23 dec 2018 om 20:11 Pizza calzone bestelt deeg niet gaar. Dan ga je ze bellen en krijg je te horen ja is geen Italiaanse pizza is bubbel.hoort zo. Uhm nou nee hoort gewoon gaar te zijn na veel heen en weer me geld.terug min een euro maar de service is echt kut niet klantvrie
23 dec 2018 om 19:08 heeeerrlijkkkkkkkkkk
28 nov 2018 om 23:41 Chicken nuggets were processed and over cooked. The burger was disgusting. The cheese was bubbled and the lettuce was limp. The burger itself didn’t even taste of beef, completely processed - couldn’t even finish it. Won’t be ordering here again
25 nov 2018 om 18:58 Bezorging was oké, maar eten viel vies tegen. Grote shoarma met Turks brood besteld, maar klein broodje shoarma gekregen. Dit was ook nog eens van mindere kwaliteit. En een liefdeloze salade. IJsbergsla met een blok feta is geen Griekse salade.
19 nov 2018 om 20:13 Broodje shoarma besteld met Turks brood.. shoarma zat gewoon op een bolletje, stonk, en de shoarma leek niet eens op shoarma.. bezorging was wel snel
17 nov 2018 om 21:29 Ik had aangegeven te betalen met 20 euro maar de bezorger had niet het juiste wisselgeld mee. Verder uiterst tevreden
5 nov 2018 om 20:22 op precies de gewenste tijd bezorgd; salade lekker vers en spareribs heel goed